Már nem él a régi telefonszám

40 év után megkerült a kocsi - most a tulaj veszett el

Még 1974-ben lopták el a VW Bogár típusú autót egy férfitől, aki a feljelentéskor megadott egy telefonszámot is, a rendőrség viszont most gondban van, mert az a szám már nem él, a tulajt meg nem érik el.

2014.02.24 15:47ma.hu
Fotó: Wikipedia (Képünk illusztráció!)

Gondban van a tennessee-i rendőrség, mert megtaláltak egy olyan autót, aminek 40 évvel ezelőtt veszett nyoma, csakhogy hiába szeretnék értesíteni a tulajdonost, nem tudják: most ő tűnt el. Az 1965-ös VW Bogarat 1974-ben lopták el Joseph McDonaldtól, aki akkor egy telefonszámot is megadott a rendőrségnek arra az esetre, ha a kocsi előkerülne. Most azonban hilába is próbálják elérni azon a jogos tulajdonost, a szám már régóta nem él, és egyelőre nem sikerült felkutatni McDonald urat.

A rendőrség szerint az autó eltűnésének idején a férfi Knoxville-ben főiskolai hallgató lehetett, így aztán nem csoda, ha ma már senki nem tud róla. A kocsit - ami az eltűnésekor még piros volt, most hófehér színben pompázik - januárban fedezte fel egy határőr Detroitban, amikor a papírokat ellenőrizve feltűnt neki, hogy lopott járművet talált. A Bogár addigra már megjárta Kanadát, majd Finnországba szállították. Az utolsó tulajdonos, egy michigani lakos nem tudta, hogy 40 évvel ezelőtt a kocsi jogtanaul cserélt gazdát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.