"Megérdemlem ezt a kocsit" - és összekarcolta

Tönkretette a kiállított autót, hogy az övé lehessen

Furcsa módon próbálta rávenni a férjét egy nő Kínában, hogy vegye meg neki a bevásárlóközpontban kiállított autót: egy kulccsal össze-vissza karcolta a fényezést.

2013.11.29 15:00ma.hu
Fotó: LiveLeak

Megérdemli az autót mindazokért, amit a házasságukért tett, de legfőképp azért, mert ő egyre csak öregszik, míg férje továbbra is úgy néz ki, mint fiatal korában - ezt rikácsolta egy kínai nő, amikor egy guangzhou-i bevásárlóközpontban hirtelen rátört a téboly és egy kulccsal esett neki az ott kiállított luxusautónak. A járművet többször is végigkarcolta, mire a helyszínen lévő szervezőknek sikerült őt eltávolítaniuk az autó közeléből.

Azt remélte, hogy ha megrongálja az autót, a cég majd kötelezi a férjét, hogy vegye meg. A videóból, amelyet egy ott járó vásárló készített a mobiltelefonjával, nem derül ki, hogy végül megköttetett-e az adásvételi szerződés, de valószínűbbnek tartjuk, hogy a férj az eset után egy egészen másfajta papír aláírásán gondolkozik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.