Nem tudni, volt-e halott a kocsiban

Nem fért be koporsóstól a KFC-be, inkább elment kávézni

Alig akart hinni a szemének egy Twitter-felhasználó, aki aztán fel is töltötte a világhálóra az eléje tárult látványt, amikor az egyik ismert étteremlánc autós részlegében egy hullaszállító állt be elé - koporsóval együtt.

2014.01.08 08:03ma.hu

Egy gyorsétterem autós részlegénél figyelt fel az alábbi halottszállítóra egy döbbent férfi, leginkább azon lepődött meg, hogy a kocsiban ott volt egy koporsó is - igaz, azt nem lehet megállapítani ennyiből, hogy a halott is ott feküdt-e, vagy csak egy üres fadobozt szállított a sofőr. Craig Davies mindenesetre feltöltötte a képet a Twitterre, de további részleteket nem árult el arra vonatkozóan, hogy hol és mikor csípte el a kissé szokatlan pillanatot.

A fotó közzététele után többen megvádolták, hogy nem is valódi a kép, Davies viszont határozottan állítja, hogy magától nem talált volna ki ilyesmit. Azt is elárulta, hogy végül a sofőr le is tett a szándékáról, de nem azért, mert már nem volt annyira éhes, hanem mert a jármű túl szélesnek bizonyult ahhoz, hogy beférjen a KFC keskeny autósbehajtójába. "Inkább leparkolt és átment a Starbucksba" - írta Davies a mikroblogon.

Fotó: Twitter/Craig Davies


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.