Víznyelőbe zuhant a családi kocsi

Elnyelte a föld reggelre az autót - szó szerint!

Hűlt helyét találta az autójának egy családfő reggelre, pontosabban a kilyukadt helyét, a kocsit pedig a gödör alján látta meg, betemetve sárral. A ház előtt álló kocsit egy víznyelő kebelezte be.

2014.02.03 07:29ma.hu
Egy ilyen kocsit nyelt el a föld (Fotó: car-catalog)

Rémisztő látvány fogadta a családfőt vasárnap reggel, amikor kiment az autójához: ahol előző este leállította a kocsit, ott most egy hatalmas lyuk tátongott, a VW Lupo pedig a gödör mélyén, sárral betemetve várta a megmentőit. Az Anglia déli részén található Wycombe közeli településen megjelent 9 méter mély és 4,5 méter átmérjőjű kráternek a szakemberek szerint a térségben végzett agyagbányászat volt az oka, emiatt gyengült meg annyira a föld, hogy éjszaka egész egyszerűen csak beszakadt. A lyuk centikre a ház falától keletkezett.

Az ashi tűzoltóság elmondta, hogy az utóbbi időben megszaporodtak az efféle bejelentések, főként Buckingham megye déli részén, az agyagkitermelés miatt egymás után jelentek meg lyukak a földben. Azokban viszont nem tűntek el autók, és egyéb következménye sem lett a kisebb-nagyobb mélyedéseknek, emiatt nem kerültek be az országos hírekbe. Az biztos, hogy a most elsüllyedt autó miatt a szomszédok elkezdtek aggódni, hisz nem tudni, hol szakad be a következő üreg és mekkora lesz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.