Halálra rémült a sportoló

...eközben Szocsiban: most egy "farkast" fogtak a szállodában

Megmukkanni sem mert Kate Hansen, az amerikai olimpiai csapat egyik tagja, amikor felfedezte, hogy a szállodája folyosóján egy "farkas" sétál, az állatot a mobiljával le is filmezte.

2014.02.21 08:52ma.hu
Az állítólagos "farkas" (Fotó: YouTube)

Rettenetesen megrémült, de volt annyi lélekjelenléte az amerikai Kate Hansennek, a szánkócsapat egyik tagjának, hogy elővegye a mobiltelefonját és lefilmezze az ijesztő fenevadat, amely a szálloda folyosóján sétálgatott. Percekkel később már fel is töltötte az egyik legnagyobb videómegosztóra "Farkas a folyosómon" címmel.

Szerencsére sem ő, sem a többi sportoló nem volt életveszélyben, amint arra több kommentelő is felhívta a figyelmet, a "farkas" ugyanis valójában egy szibériai husky volt. A sportoló hiányos állattani ismeretei dacára persze a Szocsiban uralkodó állapotok továbbra is elegendő muníciót adnak a világsajtónak, mert ha ragadozók nem is tévednek be a szállodákba, azért így is marad bőven veszélyes helyzet a versenyzőknek és a szurkolóknak.

A brit bobozó, Paula Walker például az egyik nap arra ment ki a folyosóra, hogy a liftakna ajtaja tárva-nyitva volt, miközben a fülke nem volt mögötte, bárki belezuhanhatott volna az aknába. Kevésbé veszélyes, ám bosszantónak mindenképp mondható problémával szembesült a szlovákok jégkorong-játékosa, Zdeno Chara, aki kissé hosszúra nőtt az ágyához képest, és a mára óriásivá duzzadt bakigyűjteménybe bekerült az a fotó is, amely szerint a vécéajtóra ragasztott papír figyelmeztet rá, hogy a vízöblítéses vécébe tilos a papírt beledobni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.