Tiltott dohányzás okozta a kalamajkát

Renitens újságíró miatt fújtak tűzriadót Szocsiban

Jókora kalamajkát okozott egy újságíró Szocsiban, amikor a tilalom ellenére rágyújtott egy cigarettára a szállodában: a füstjelző azonnal bekapcsolt és percek alatt evakuálni kellett az összes vendéget.

2014.02.05 08:50ma.hu / MTI
Fotó: freedigitalphotos.net

Egy újságíró miatt kellett kiüríteni rohamos gyorsasággal az egyik szállodát Szocsiban, mert ő a tiltás ellenére a szobájában kezdett dohányozni, amivel viszont rögtön aktiválta a füstjelzőt és az azonnali evakuálást jelző berendezést. A Jekatyerinszkij Kvartal nevű szállodaegyüttes egyik épületében lakók szerdán reggel hatkor ébredtek a vészt jelző női hangra, percekkel később már mindenki kint toporgott a bejárat előtt.

"Figyelem! Sürgős evakuálás! Kérjük, haladéktalanul hagyják el az épületet!" - harsogott a szigorú utasítás minden szobában, de tíz perccel később már egyértelművé vált, hogy semmi nem gyulladt ki, csak az egyik tudósító szegte meg a szabályokat. Arra nem tértek ki a helyi beszámolók, hogy melyik ország képviselője volt a renitens újságíró, de negyed hétkor már mindenki ismét a szobájában heverhette ki a váratlan riadalmat.

Szocsiban pénteken kezdődik a téli olimpia.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.