Makroselfie

A legdurvább kép, ami Szocsiban készült - fotóval!

Hiába a hatalmas megmérettetés több versenyszámban, a téli olimpia legszerencsétlenebb fotóját mégsem a lelátón, hanem a lelátóról készítették. Nézze meg!

2014.02.16 10:10ma.hu

Egy hölgy próbált fotót készíteni fényképezőgépével a csütörtöki orosz-szlovén hokimeccsen Szocsiban, mely pár nap alatt a téli olimpia egyik legfelkapottabb sztorija lett. Történt ugyanis, hogy a mérkőzés megörökítése helyett véletlenül egy igen különleges önarckép (selfie) készült (konkrétan a szemgolyóját fotózta le a szurkoló) - s az ezt elcsípő pillanat már a világot is körbejárta.

A fotót eredetileg Bryan Wood (@bryanwx) twittelte, vasárnap reggelre több mint 25 ezer retweetet kapott, és több mint 16 ezren lájkolták - alig akad olyan újság, ami le ne hozta volna.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.