Hiába küzdöttek a mentők az életéért

Érzéketlenek: tucatnyian filmezték a meggyilkolt lány haláltusáját

A volt barátját gyanúsítják egy fodrásztanuló lány megölésével, akit a munkahelyén szúrtak le. A mentők sokáig küzdöttek az életéért, közben egyre többen álltak oda mobiltelefonnal videót készíteni.

2014.02.20 13:36ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Figyelmeztetést adott ki a brit rendőrség azokra vonatkozóan, akik a mobiltelefonjukkal bőszen videózták a mentőket, akik egy halálosan megsebesített lány életéért küzdöttek egy fodrászüzlet előtt. Kisvártatva egy mobil pavilont is fel kellett állítani, hogy a haldokló fodrásztanoncot eltakarják az illetéktelen szemek elől, a rendőrség pedig közölte, hogy aki közzéteszi az ott készített felvételeket, az kemény büntetésre számíthat.

A gyilkosság kedden este 6 óra előtt néhány perccel történt Gloucesterben, amikor a fodrászüzletben már épp a záráshoz készülődtek a dolgozók. Egy férfi lépett a szalonba, és rátámadt egy késsel, a kiérkező rendőrök az áldozat láttán csak annyit mondtak a sajtónak: "nagyon-nagyon csúnya eset" volt. Bár a mentők hosszan próbálták megmenteni a 20 éves Hollie Gazzard életét, a kórházba szállítása után nem sokkal belehalt a sérüléseibe. A gyilkossággal egy 22 éves férfit vádolnak, aki korábban együtt járt a lánnyal, de Hollie a múlt hónapban szakított vele.

A brutális támadás a lány kollégáinak szeme láttára történt, ezért velük most pszichológus foglalkozik. A lány nagyjából egy évig járt Asher Maslinnal, de a barátok elmondása szerint kapcsolatuk afféle "se veled, se nélküled" típusú volt, és sosem értették, miért vannak még mindig együtt. Ugyanezt támasztja alá Hollie Twitter-fiókjának több bejegyzése is, amelyből jól érezhető, hogy a fiatal fodrásztanuló nem volt maradéktalanul boldog a kapcsolatában. A szakítástól talán azt remélte, hogy egyenesbe jön az élete, de valószínűleg senki sem számított arra, hogy így végzi. "Mindig mosolygott, és szerette, aki csak ismerte. Nagyszerű ember volt. Mindannyian összetört szívvel hallottuk, ami vele történt" - idézte a lány korábbi főnökét a Daily Mail.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.