Durva bosszút állt a megcsalt nő

Meghámozta a karját, hogy bosszút álljon a hűtlen szerelmén

Morbid módját választotta a bosszúállásnak egy nő, aki rájött, hogy szerelme megcsalta: levágta az alkarjáról azt a darab tetovált bőrt, ami a férfira emlékeztette, és elküldte neki, a megcsonkított keze fényképével együtt.

2014.02.14 11:29ma.hu

Azt mondják, a Pokol tüze sem kínoz annyira, mint ahogy egy nő bosszúja, és bár ezúttal a bosszúálló is megszenvedte az ördögi tervet, biztos, hogy a hűtlen barátjának még rémesebb volt szembesülnie tette következményeivel. A 26 éves, piercing- és tetoválásrajongó Torz Reynolds annyira hitt az örökké tartó szerelmükben, hogy egy évnyi együttjárás után a jobb alkarjára varratta a "Chopper macája" feliratot, ami barátja, Stuart May becenevére utalt, no meg a kettejük összetartozására. De amikor a nő Londonba költözött, a férfi elérhetetlenné vált, a telefont sosem vette fel és szinte egyáltalán nem reagált a megkeresésekre. Amikor nagy nehezen Torznak mégis sikerült őt elérnie, akkor Chopper azt mondta, szakítaniuk kell, mert megkapott egy álommunkát Alaszkában, ezért el kell utaznia. Reynolds könnyes szemmel kísérte ki a londoni repülőtérre, és még látta is, ahogy szerelme elindul a beszálláshoz.

Bár kapcsolatuknak a férfi véget vetett, a nő kerek egy hétig meg volt győződve róla, hogy csak a távolság miatt történt mindez. Aztán egy héttel az "elutazás" után megtudta, hogy soha nem szállt fel az Alaszkába tartó gépre, hanem továbbra is Angliában maradt, és összeköltözött egy másik nővel, akivel akkor már vagy fél éve titokban viszonyt folytatott. Torz nem gondolkozott sokáig: fogott egy szikét, bekente a bőrét egy külsőleg használatos fájdalomcsillapító géllel, ami csak felületi érzéstelenítésre alkalmas, és módszeresen körbemetszette a tetoválást. Aztán fogott egy csipeszt és lehúzta a bőrt, amit berakott egy tartósítószerrel teli üvegbe néhány műanyag vámpírfog társaságában, és mintha valódi ajándék lenne, postára adta.

Természetesen tértivevénnyel, hogy tudja, célba ért-e, csupán azt sajnálja, hogy nem láthatta a férfi arcát, amikor ő kibontotta az ajándékot. "Gyakran használok különböző kézírást, így fogalma sem lehetett, hogy én küldtem" - mondta az essexi nő. A karja meghámozása után bevallotta, hogy nem is fájt annyira, mint számított rá, sokkal rosszabb volt az utána következő gyógyulási időszak, főleg amikor öltözéskor a ruha felsértette a sebet. "A tetoválással egyértelmű üzenetet küldtem neki. Most már tudja, hogy soha többé nem szórakozhat velem!" - jelentette ki a lány.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.