"Most már kvittek vagyunk"

Fogat fogért: bosszúból harapta meg a kislány az eb gazdáját

Különös módon vett revansot egy ebtulajdonoson a szomszédja lánya: előbb a szomszédot harapta meg a kutya, majd a gazdát a gyerek "egy-egy" felkiáltással.

2013.02.07 09:29ma.hu

Meglepődni se volt ideje, nemhogy védekezni annak a kínai férfinak, akit a szomszédja lánya harapott meg: a gyerek így vett revansot az apját nem sokkal korábban ért baleset miatt. A konfliktus azzal kezdődött, hogy a He Lang nevű férfi kedvtelésből tartott kutyája megharapta a szomszédot, akinek emiatt kórházba kellett mennie, a sérülései ellátása után pedig mintegy százezer forintnak megfelelő összegről kapott számlát.

He Langnak viszont esze ágában sem volt megtéríteni a költségeket, kevesebb mint egyötödét ajánlotta csak fel, Gao Lin Benxi lánya viszont ezen annyira feldühödött, hogy váratlanul elkapta a kutyatulajdonos kezét és beleharapott.

Nem is engedte el vagy húsz másodpercig, hiába próbált elmenekülni az áldozat. Rögtön a rendőrséghez fordult, hogy tegyenek igazságot, akik meg is parancsolták Cai V apjának, hogy kompenzálja az orvosi költségeket. A lány viszont azt mondta, felejtsék el. "Egy fityinget se fog tőlem kapni, a harapás a harapásért járt. Most már kiegyenlítettük a számlát, senki nem tartozik többé senkinek. Ez így igazságos" - idézte őt az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.