Nem tudták visszavarrni az orvosok

Leharapta az ujját a barátja a veszekedés hevében

Nem lehetett már megmenteni és visszavarrni annak a nőnek az ujját, akinek a barátja harapta le azt egy elfajult vita hevében.

2013.01.21 09:29ma.hu

"Nem tudom elhinni, hogy leharapta az ujjam!" - hüledezett a floridai Yvonne Martinez, aki a barátjával veszett össze. A Palm Bayben dolgozó Ricardo Marquis Davis épp a munkahelyére tartott, amikor a mellette ülő barátnőjével egyre hevesebb vitába bonyolódtak. A veszekedés egy pontján Yvonne a férfi fejéhez nyúlt és megpróbálta eltolni a fejét, mire ő leharapta a hüvelykujját és a padlóra köpte.

A nő a baleseti sebészeten nem tudott mást hajtogatni a nővéreknek, mint azt, hogy képtelen elhinni, hogy barátja ezt tette vele, ujját azonban már nem tudták az orvosok visszavarrni. A 35 éves férfi elismerte tettét, most börtönben várja a tárgyalását - számolt be a The Daily Mirror című lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.