Összeveszett az anyjával és bevadult

Ember-bulldog: 1-0 - a részeg nő összeharapdálta a fenevadat

Össze-vissza harapdálta a saját anyját, majd a 80 kilós bulldognak is nekiesett egy fiatal nő, a részeg perpatvarhoz a szomszédok hívtak rendőrt. A nőt állatkínzásért is felelősségre vonták.

2012.05.02 09:29ma.hu

Részegen keveredett vitába az anyjával egy 19 éves amerikai nő, a perpatvar hallatán a szomszédok értesítették a rendőrséget, akik elé döbbenetes látvány tárult, amikor kiérkeztek a helyszínre. A tanúvallomások alapján kiderült, hogy a közelben élők előbb hangos sikoltozásra, majd ütések zajára lettek figyelmesek egy Illinois állambeli településen.

A hatóság kiérkező emberei egy összekapart arcú és jobb karján megharapdált idősebb asszonyt talált az őrjöngő fiatal nő mellett, ám még ennél is jobban meglepte őket, hogy a család 80 kilós bulldogjának hófehér szőre csupa vér volt a rajta lévő harapásoktól. "A bulldog végül a nő hátába harapott, önvédelemből" - magyarázta a nyomozás vezetője.

A kutya ellen nem indult semmiféle eljárás, a nőt azonban állatkínzás vádjával vették őrizetbe, valamint felelnie kell azért is, mert kiskorú létére alkoholt fogyasztott (Amerikában 21 év az alkoholfogyasztás korhatára - a szerk.). Kórházi ellátása után 3000 dollár óvadék ellenében engedték szabadon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.