Jól megmondta a magáét

Micsoda bosszú: letiltotta az anyját a facebookon a tolvaj

Úgy látszik, a büntetések netovábbja a tolvaj számára, hogy törölte az ismerősei közül az anyját a közösségi oldalon. Az ok egyébként az volt, hogy a nő engedélyezte a tolvaj fiú képének megjelenését az újságban.

2013.08.05 10:29ma.hu

Bűnösnek találták és elítélték a Canterbury Városi Bíróságon az ékszertolvajt, aki összesen 1500 font értékben tulajdonított el több helyről, a hírről pedig beszámolt a helyi sajtó is, ahogy az ilyenkor már csak lenni szokott. Ám Charlie Cooper ezen annyira felhúzta magát, hogy emberi jogaira hivatkozva bejelentette, kártérítést követel a két újságról, amely beszámolt a bűnéről és az ítéletről, tették mindezt ráadásul egy képpel illusztrálva. De Cooper nem éri be ennyivel, a fotót ugyanis saját anyja bocsátotta a sajtó rendelkezésére.

Fotó: Facebook

Így hát a fiatalember a Facebookon jelentette be egy nyilvánosan zajló vita végén, hogy letiltja az anyját az ismerősei közül, sőt, eleve nem is akarta vele tartani az online kapcsolatot. A vita abból indult ki, hogy Charlie szerint ha az anyja nem adja oda a képet, akkor az újság azt nem közli le, az anyja szerint viszont egy tolvajtól nem fognak engedélyt kérni ilyesmire, így is, úgy is megteszik és minden joguk megvan hozzá, mert a bíróság lehetővé tette. "Nem kellett volna az ékszereket ellopni" - zárta rövidre a vitát Teresa Cooper.

Azt nem tudni, hogy végül Charlie beváltotta-e a rémisztő fenyegetést és tényleg nem áll-e szóba azóta az anyjával az interneten.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.