Egy órán át próbálhatott kiszabadulni

Szelektív kuka ölte meg a nyugdíjast

Élettelenül lógva találták meg a nyugdíjas testét egy szelektív papírgyűjtő kuka oldalán, a feltételezések szerint valamit beleejthetett, amikor kidobta a papírokat, és így akadhatott fenn a bedobónyíláson.

2014.02.12 14:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net (Képünk illusztráció!)

Holtan találtak rá a 68 éves nyugdíjasra a Mallorcán található Genova városban, egy szelektív hulladékgyűjtő konténer bedobónyílásán fennakadva lógott. A testet egy rutinkörúton lévő járőr találta meg késő este, a környéken abban az időszakban már nem jártak emberek, ezért nem vette észre senki időben az idős férfi haláltusáját. A halottkém szerint a férfi legalább egy órával korábban szorulhatott be a kukába, mint amikor beállt a halál.

Amikor a járőr rátalált az áldozatra, a karja és a feje még mindig a papírgyűjtő konténer belső oldalán csüngött, ebből arra következtettek, hogy amikor kidobta a papírhulladékot, valami mást is beleejthetett a tárolóba, ami fontos volt számára. Valószínűleg ezt akarta visszaszerezni, ám beszorult, mert közben rácsukódott a kuka fedele.

2010-ben London keleti részén vesztette életét egy hajléktalan, őt egy újrahasznosítható ruhákat tartalmazó konténer ejtette foglyul.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.