Nem tetszett a menyasszony a huginak

"Megóvtam a válástól" - álnéven lemondta a bátyja esküvőjét

Hamis nevet mondott be és a bátyja jövendőbelijének kiadva magát lefújta az esküvőt egy nő. Utóbb azt mondta: nem tetszett neki a menyasszony, és ő csak "megóvta a bátyját egy válástól".

2014.01.17 09:12ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Titokban lemondta a bátyja esküvőjét egy nő, mert nem szerette a menyasszonyt, de más lehetőséget nem látott a házasság megakadályozására. Utóbb Ann Duffy azzal védekezett, hogy csak meg akarta védeni a bátyját egy későbbi válástól, és nem érezte, hogy hibát követett el. Az 50 éves nőt zaklatás miatt bíróság elé állították és várhatóan a jövő hónapban születik meg az ítélet ellene.

A cselszövő sehogy sem tudott megbékélni az 52 éves David Greatrex jövendőbelijével, ezért felhívta az angliai Plymouth anyakönyvi hivatalát, Sandra Hardyként mutatkozott be és közölte, a november 5-ére kitűzött esküvő elmarad. Néhány órával később felhívta a bátyját és bejelentette neki: "megmentettelek a válástól, töröltettem az esküvőt". Amikor a 28 éves ara megtudta, hogy mi történt, azonnal a rendőrséghez fordult és feljelentést tett leendő sógornője ellen.

Az esküvőt végül két héttel később, november 20-án tartotta meg a pár, de a vádlott ennek ellenére is szentül hiszi, hogy a bátyja rosszul választott feleséget és neki kötelessége volt lemondani az esküvőt. A szokatlan lépést egyébként az indokolta, hogy Sandra és az anyósa közt "súrlódások" voltak - számolt be a Daily Mirror.

A bíróság elé állított Ann csütörtökön, a tárgyalása első napján azt írta a Facebook-oldalára: "A családom tudja, mi az igazság."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.