Váratlan incidens az esküvőn

Videó - Ellopta az elefánt az első csókot

Meglepő fordulat történt egy thaiföldi esküvőn, amikor a násznép az ifjú párt ünnepelve épp arra várt, hogy az újdonsült férj az első hitvesi csókot adja arájának: egy elefánt megzavarta a ceremóniát.

2013.10.16 09:49ma.hu

Nem számított senki arra, hogy a "díszletként" háttérben álló elefánt szerepet kér magának, mi több, főszerepet az esküvői ceremónián a gyönyörű thaiföldi Phuket városában. A z ifjú pár épphogycsak kimondta a boldogító igent, amikor sor került az első csókra - de ez igazán emlékezetes pillanat lesz a feleség életében, mert nem az újdonsült férjétől, hanem az elefánttól érkezett.

"Eléggé zavarba jött" - mesélte később a jelenetet videóra vevő férfi, Abraham Joffe. Mit mondhatnánk? Ettől mi is zavarba jöttünk volna!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.