Fényképezés közben érte a halál

Halálra taposták az elefántok a turistát

Miközben egy folyóparton álldogáló elefántot fotózott, két másik hátulról az idős turistának rontott és olyan sérüléseket okoztak neki, hogy a férfi életét már nem lehetett megmenteni.

2013.09.20 13:59ma.hu

Belehalt a sérüléseibe a 67 éves Colin Manell, miután az indiai Masinagudi Nemzeti Parkban összetaposták az elefántok. A brit turista épp egy folyóparton álló ormányost fényképezett, amikor váratlanul két másik hátulról nekirontott. A közelben álló turisták hiába kiabáltak neki, a beszámolók szerint az idős férfi annyira el volt merülve a képek beállításában, hogy az összpontosítástól nem hallotta meg a figyelmeztetéseket. Az egyik elefánt rálépett a lábára és a hasára, az így okozott sérülések olyan súlyosak voltak, hogy bár azonnal kórházba rohantak a férfival, már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Fotó: freedigitalphotos.net

A külügyminisztérium felajánlotta a konzuli segítségét a brit férfi ügyeinek intézésében, és mélységes sajnálatát fejezte ki a szóvivőn keresztül. A nemzeti park ellenőre eközben jelezte, hogy átvizsgálják a tragédia helyszínét, azt remélve, hogy némi magyarázatot kapnak rá, hogyan fajulhattak idáig a dolgok - számolt be a Metro című brit lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.