Megkésett esküvő?

103 évesen vette el szerelmét - 80 év együttélés után!

80 évig kellett várnia egy asszonynak, mire szerelme és gyermekei apja végre oltár elé vezette, igaz, mostanra már a vőlegény sem a saját lábán vonult a pap színe elé: kerekesszékben gurult oda.

2013.10.16 10:21ma.hu / MTI
Fotó: freedigitalphotos.net

Nyolcvan éve együtt éltek, nyolc gyermekük született, ők összesen 50 unokával ajándékozták meg a párt, a család pedig a hosszú évtizedek alatt 35 dédunokával és 20 ükunokával is bővült, ám egyvalami eddig kimaradt a pár életéből: sosem esküdtek meg hivatalosan. A jelek szerint azonban ami késik, az nem múlik, Jose Manuel Riella egykori földműves és Martina Lopez végre úgy határozott, ideje kimondani a pap előtt is a boldogító igent.

Így hát a 103 éves paraguayi vőlegény és 99 éves arája oltár elé vonult - azazhogy a vőlegény inkább gurult, kerekesszékkel - a fővárostól 400 kilométerre északra lévő San Pedro megye egyik templomában és immáron hivatalosan is egy párnak számítanak. Az esküvőről a helyi sajtó is beszámolt, az esketést tartó pap pedig elmondta, hogy ilyen idős pár még sosem állt előtte kapcsolatuk szentesítésére várva.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.