Az ifjú pár is lefagyott

Döbbenet az esküvőn: letiltotta a pap a fotóst + VIDEÓ

Az ifjú pár szólni sem tudott a döbbenettől, amikor az esketési ceremónia kellő közepén a pap megelégelte a fényképész folyamatos kattogtatását és megtiltotta neki a további fotózást.

2013.09.19 14:40ma.hu

Láthatóan a vőlegény és a menyasszony is teljesen lefagyott, amikor az ünnepélyes ceremóniát váratlan incidens zavarta meg, mégpedig nem mástól indulva, mint az esketést végző paptól. Ő ugyanis a beszéde közben váratlanul sértődötten hátrafordult, a mögötte álló videósra és a fényképészre nézve, és közölte velük, hogy azonnal fejezzék be, amit művelnek, ez ugyanis a házasságkötés ideje, nem a fotózásé, arra majd később lesz lehetőségük.

Angolul tudók előnyben, de aki nem érti, az arckifejezésekből ő is könnyen átérezheti a helyzet abszurditását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.