Egyetlen fontot költöttek a lakodalomra

350 forintos esküvő: így is lehet nagyot mulatni!

Be akarta bizonyítani egy ifjú pár, hogy nem attól lesz jó egy lakodalom, ha sokat költenek rá, így a kötelező illetékeken felül mindössze egyetlen fontjukba került a nagy esemény: ennyit fizettek a ruháért.

2013.09.04 08:29ma.hu

Sikerült bebizonyítania egy angol párnak, hogy egy igazán jó lagzira nem kell százezreket vagy akár milliókat költeni, a mulatság nekik mindössze egyetlen fontjukba - kb. 350 forint - került, ezt is a menyasszony ruhájáért kellett fizetni, amit használtan szereztek valahonnan. Persze a kövelező hivatali illetéket nem tudták elkerülni, az 70 fontba (25 ezer forint) került, de az mulatozás nélkül is elkerülhetetlen. A 36 éves színésznő, Georgina Porteous és 39 éves énekes-dalszerző kedvese, Sid Innes nem az anyagi helyzetük miatt döntöttek az olcsó lagzi mellett, céljuk valóban a bizonyítás volt, hogy nem kell túlzásokba esni.

Fotó: freedigitalphotos.net

A pár piknik alapon oldotta meg az esküvői menüt, a helyszín pedig a saját birtokukon álló kitakarított pajta volt. A lelkész sem kért semmit az esketésért, a menyasszonyi torta Georgina nagynénjét dicsérte - három emeletes költemény -, ami pedig a zenét illeti, arról az örömapa, Harry gondoskodott: szaxofonon fújta a talpalávalót jazz stílusban.

"Nem látjuk értelmét a hatalmas esküvőknek. Nem akartuk, hogy nagy, díszes fogadást kelljen tartanunk" - magyarázta különös döntését a pár, és a visszajelzések alapján nem is bánták meg, hogy így esküdtek. "Csodálatosan telt el a nap. A vendégek azt mondták, a legjobb esküvő volt, amin valaha részt vettek."

A megspórolt pénzt egyébként a nászútra fogják költeni, ami ennél egy kicsivel többe fog kerülni: Berlinbe utaznak, ahol eljegyezték egymást - számolt be a Daily Mirror.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.