Kissé sűrűn állt meg a nászmenet

Videó - Esküvői konvoj orosz stílusban

Minden esküvői menet rémálma, hogy a konvojba valahogy becsusszan egy hívatlan autós, akitől aztán képtelenség szabadulni, miközben erősen nehezíti a követést. Na ide biztos nem fért be senki!

2013.08.12 15:00ma.hu

Túl sokat nem lehet hozzáfűzni ahhoz a videóhoz, amelyet az esküvői operatőr készített, igaz, nem az ifjú pár látható rajta, de még csak nem is a mulatozó násznép, sokkal inkább kedvetlennek tűnik mindenki. Ez nem is csoda: a konvoj résztvevői egy kissé szűken haladtak egymás mögött, mondhatni, egymás fenekébe értek, annyira, hogy összesen négy kocsi tört elöl-hátul, valamint további kettő csak a hátulján, illetve az orrán, ők nyitották és zárták a sort. Katt a videóra!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.