Percekig küzdött a halász a zsákmányával

Videó - Nagy halat fogott, az meg a halászt kapta be

Hosszú percekig nem volt egyértelmű, ki fogott meg kit, mert a halász ugyan kiemelte a vízből a termetes halat, ám egy óvatlan pillanatban a zsákmány ellentámadásba lendült és ráharapott a halász kezére.

2013.08.08 10:37ma.hu

Hosszú perceken keresztül küzdött egy halász a zsákmányával, amelyik a hálóban vergődve valahogyan rákapott a férfi kezére és el sem akarta engedni, még azután is szorosan zárva maradt az állkapcsa, hogy elpusztult. A szabaduláshoz egy vasrúdra és egy deszkára, no meg a halász társára is szükség volt, miközben harmadik cimborájuk videóra vette a mentőakciót.

Persze még így sem volt egyszerű a folyamat, de végül érezhetően megkönnyebbült mindenki, amikor a halász lényegében sérülésmentesen kiszabadította a karját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.