Cigizett a jeggyel utazó tetem

Képek - Döglött cápát találtak a New York-i metró egyik kocsijában

Döglött cápát találtak az egyik New York-i metróvonalon közlekedő szerelvényen valamivel éjfél után. A bő egy méteres tetem szájába egy cigarettacsikket is tettek, és kapott metrójegyet.

Cápa a New York-i metrón képgaléria

2013.08.08 09:56ma.hu

Amikor a New York-i utasok felszálltak szerdán éjfél után a metróra a 34. utca megállóban, azonnal megcsapta az orrukat a förtelmes bűz, kisvártatva pedig annak forrását is felfedezték: az egyik ülés alatt egy döglött cápa hevert. Hogy hogyan és mikor került oda, egyelőre senki nem tudja, bár a közlekedési vállalat várja a szemtanúk jelentkezését.

A szakemberek később egy zsákba csomagolták a tetemet és kidobták, bár addigra néhányan már viccelődni is kezdtek a bűzlő ragadozóval: egy férfi cigarettát dugott a szájába, mellé egy energiaitalt tett, és hogy ne érje szó a ház elejét a bliccelés miatt, még egy metrójegyet is kapott.

Fotó: Gothamist (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.