Buborékfólia-pattogtatás ipari szinten

Megtaláltuk a hét legőrültebb feltalálóját! + VIDEÓ!

Ön is szereti kipukkantani a buborékfólia apró gombócait? Egyesével, vagy marokba szorítva sorozatlövésként? Nos, akárhogy is, egy amerikai humorista mellett csak kisinas lehet.

2013.07.29 10:02ma.hu

Eric Buss az amerikai Csillag születikben tűnt fel a humorista és a bűvész elegyeként, azóta is nagy sztár a tengerentúli fiatalok körében, de ezúttal egészen másfajta mutatvánnyal rukkolt elő. Tulajdonképp nincs benne semmi trükk, semmi szemfényvesztés, humor azonban annál több, és Eric bebizonyítja, hogy attól, hogy valaki már közel jár a 40-hez (bizonyám, nem látszik, de ő 37 éves!), még nem kell megsavanyodni.

Mivel imádja a buborékfóliát pattogtatni, kitalálta a nagyipari módszert. Csak néhányan jegyezték meg, hogy még némi fejlesztésre szorul, mert a bicikli kereke nem fedi le tökéletesen a buborékcsík szélességét. De amint látszik, Eric így is igazán élvezi - komolyan, őt elnézve bárkinek kedve szottyanhat hasonlóra, nemde?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.