Másodpercek alatt állt fejre a diák

Videó - Na, ez a vezetői vizsga se tartott sokáig!

A világ legrövidebb autóvezetői vizsgájának győztes videójára pályázhat az a nő, aki szó szerint másodpercekkel a vizsga megkezdése után fejre állította a kocsit, a vizsgáztatóval együtt.

2013.08.02 17:19ma.hu

Néhány nap alatt közel 700 ezren voltak kíváncsiak arra a videófelvételre, amelyet egy vizsga közben rögzített az autó kamerája, noha maga a jelenet mindössze fél perces. Ennyi idő alatt tudta eldönteni a vizsgabiztos, hogy a hölgy egyelőre még nem alkalmas a közúti forgalomra, és még csak vitatkozni sem nagyon lehetett az értékelésével, az eredmény magáért beszélt: a feje tetejére állt autóból kiszállni már az álmoskönyvek szerint sem jelent semmi jót.

A dél-koreai nyelvet nem beszélők kedvéért eláruljuk azt is, milyen párbeszéd zajlott le a vizsgáztató és a vizsgázó között:

- Fék, fék, fééék!!
Az autó ezen a ponton nekiment az út menti bokroknak és átfordult a tetejére, mire a nő kétségbeesetten:
- Jaj, Istenem, most mit tegyünk?
- Ezért mondtam, hogy nyomja meg a féket!
- Mit nyomjak?
- Megőrülök... Szálljon ki a kocsiból!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.