Visszafele sült el a szamurájkardos dinnyetrükk

18+ videó: Ezért ne kardozzunk sörözés után

Vannak dolgok, amiket nem szerencsés akkor csinálni, amikor az emberben már benne van néhány sör. Ide tartozik többek közt az, hogy ne akarjuk szamurájkarddal felszeletelni a dinnyét.

2013.07.26 15:23ma.hu

Nem a világ egyik legjobb ötlete, ha valaki egy kerti partin néhány pohár sör után úgy dönt, szamurájkarddal fogja felszelni a dinnyét, amint ez az alábbi videóból is tökéletesen látszik. Pedig a vidám társaság egyik tagja igen akkurátusan lát hozzá a művelethez, többször is lepróbálja a mozdulatot, ahogyan majd pontosan a dinnye közepére suhint az éles pengével. Az egyik hölgy tréfásan még megjegyzi: légyszi, ne vágd le a kezed, még nem vagyok nővér - majd a következő pillanatban hatalmas sugárban fröccsent szét a férfi kezéből a vér.

"Kórházba!" - kiabálta a sokkoló látványból elsőként magához tért egyik cimbora. A felkavaró jelenetet - amelyről nem tudni, pontosan hol történt - néhány nap alatt több mint 230 ezren nézték meg, de mielőtt elindíja a lejátszást, készüljön fel: ez tényleg gyomorforgató!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.