"Az esernyőmet nézték kardnak"

Szamurájkarddal kergette el a díjbeszedőket

Hanyatt-homlok menekült el egy áramszolgáltató vállalat három díjbeszedője, amikor az egyik díjhátralékos ügyfelük egy szamurájkarddal kezdte fenyegetni őket.

2012.08.24 13:29ma.hu

Elmaradt számlaösszeg helyett a lábukat szedték azok a díjbeszedők, akiket az egyik hátralékos ügyfél egy szamurájkarddal kergetett el a lakásából - legalábbis a tokiói áramszolgáltatónál dolgozó alkalmazottak ezt állítják. A kifizetetlen számlákat felhalmozó Masahiro Ishikawa ugyanakkor tagadja a vádakat, mindössze annyit ismert el, hogy a triót valóban megfenyegette, de csak az ajtó mellett álló esernyőt kapta fel, amikor becsöngettek hozzá.

"Minden bizonnyal csak képzelték, hogy az egy kard" - magyarázta az 57 éves ügyfél az austriantimes.at című osztrák hírhonlap szerint a rendőrség faggatózására.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.