Szamurájkarddal ölte meg az édesanyját

Lefejezte anyját a Csúnya Betty sztárja!

Egy szamurájkarddal szabályosan lefejezte saját anyját a Csúnya Betty című sorozat színésze, mert szerinte anyja nem volt vallásos. A színészt most elmeorvos vizsgálja.

2010.11.24 17:29ma.hu
Fotó: Comforter

Semmi előjele nem volt a gyilkosságnak, Michael Brea egészen kedd reggelig olyan normális volt, mint bármelyik hozzá hasonló korú fiatalember - állítják a szomszédok, akik a hatalmas kiabálásra figyeltek fel.

A Csúnya Betty című sorozatban és a Step Up 3D-ben feltűnt színésszel azonban kedden hajnalban valami történhetett, mert egyszercsak azt hallották a szomszédok, hogy a férfi hangosan kiabál, többnyire a Bibliából vett mondatokat és szavakat, egyre csak azt hajtogatta: „Térj meg, tarts bűnbocsánatot, térj meg!”, és ezt ismételgette megállás nélkül.

Aztán azt ordította: „Te soha nem fogadtad el Jézust!”, majd egy utolsó nagy sikoltást lehetett hallani és utána már csak a csönd volt.

A rendőrök fél 3 előtt értek a házhoz, és a beszámoló szerint minden vérben úszott, a színészt a kezében szorongatott Bibliával találták meg, miközben anyja levágott fejjel feküdt a szomszéd szobában.

Michael Brea-t az elmeorvosi szakvizsgálatig rendőrségi őrizet alatt tartják, de tettére egyelőre semmi értelmes magyarázat nem létezik.

Yannick Brea 55 éves volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.