Szerepet kapott a hisztis modell!

Naomi Campbell az Ugly Betty-ben saját magát alakítja

A szupermodell nagy valószínűséggel szerepet kap a Címlapsztoriban. A sztár önmagát fogja alakítani a második évad befejező részeiben.

2008.04.25 17:04netbulvar.hu

Az Amanda Sommers-t alakító Becki Newton színésznő a következőket nyilatkozta: 

- Az utolsó epizódban fog szerepelni, ami nagyon izgalmas lesz. Viszont, személyesen arra kértem a stábot, hogy ne kelljen közvetlenül mellette állnom, mert Amanda nagyon bután nézne ki egy ilyen magas, szép nő mellett - magyarázta a színésznő. 

Már tavaly is vendégszereplőnek beharangozták Naomi Campbell-t, a szupermodell azonban nem jelent meg a képernyőn. A kifutók királynője az utolsó sztár, aki szerepet vállal a Magyarországon Címlapsztori néven futó Ugly Betty nevű sorozatban. Korábban már sokan vendégszerepeltek: Gene Simmons például egy részben játszott csak, ahol fény derült arra, hogy ő Amanda igazi apja. 

De Victoria Beckham is játszott a sorozatban, Wilhelmina Slater nyoszolyólányát alakította, és az egész stábbal megkedveltette magát. America Ferrera, aki természetesen Betty Suarez-t alakította a sorozatban, azt mesélte, hogy az aranylábú futballsztár felesége nagyon könnyen beilleszkedett a csapatba, és jókat mókázott azon, hogy az emberek mit gondolnak róla az újságoknak köszönhetően. 

- Nagyszerű teremtés. Ha valaki jön, hogy egy új szerepet eljátsszon, az mindig jó fényt vet a show-ra. – állítja America. 

Nagyon jó hozzáállása volt a dolgokhoz. Képes volt teljesen beilleszkedni, ami kellett is ahhoz, hogy a show nagyszerűre sikeredjen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.