Egy vasvilla is előkerült

Játékfegyverrel és karddal támadtak

Egy ember súlyos, kettő könnyű sérüléseket szenvedett, mikor egy férfi és fia rátámadt egy fiatalemberre Jászkiséren.

2010.07.20 13:07HavariaPress

A támadók egy játékfegyverrel és egy karddal érkeztek, de egy vasvilla is előkerült a csetepaté során - értesült a HavariaPress.

Az eset még vasárnap történt a jászsági kisvárosban. A 49 éves férfi és 16 élves fia egy karddal és egy airsoft gumilövedékes fegyverrel támadta meg a 21 éves fiatalembert.

A vita hátterében feltehetően szerelemféltés állt.

A kialakult dulakodás során egy vasvilla is előkerült, de a pillanatok alatt a helyszínre érkező kutyás rendőrjárőr megfékezte az egymást püfölő hármast. A mentők mindhárom férfit kórházba szállították, egyikük sérülései súlyosak.

A rendőrség csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indított az ügyben eljárást. A tanúmeghallgatások és kihallgatások folyamatban vannak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.