Megverték a párt

Őrizetben a sorstársaikat megtámadó hajléktalanok

A rendőrség őrizetbe vette azt a két hajléktalan férfit, akik ismerőseiket támadták meg vasárnapra virradó éjjel Nyíregyházán - értesült a HavariaPress.

2010.07.19 18:24HavariaPress

Vasárnapra virradó éjjel két hajléktalan támadta meg két szabadban éjszakázó hajléktalan ismerősét. Italt követeltek tőlük, majd megverték a párt és elvették pénzüket.

Az 53 éves férfi súlyosan, 32 éves barátnője pedig könnyebben sérült.

A rendőrök rövid idő alatt elfogtak egy 23 és egy 39 éves férfit, akiknél megtalálták az eltulajdonított összeg nagy részét.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság őrizetbe vette a két hajléktalant és eljárást indított ellenük rablás és súlyos testi sértés gyanújával.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.