Egy videóklipbe került be a durva graffiti

Gigaciki a BBC műsorában: pénisszel a fején jelent meg Vilmos herceg

Alighanem szerkesztői mulasztás lehetett a kínos baki oka, egy olyan kaliberű csatornán ugyanis elvben nem fordulhatna elő ekkora malőr, mint a BBC. Egy videóklipben fölöttébb ciki kép maradt...

2013.08.01 15:22ma.hu

Az még teljesen normálisnak tekinthető, ha egy diák a tankönyvében látható hírességek arcát különböző kiegészítőkkel dekorálja ki, néhányan megússzák egy szemüveggel, a nők tipikusan szakállt kapnak, esetleg foghíjas boszorkányok lesznek belőlük - sőt, már-már gyanús, ha egy nebuló soha nem csinál hasonlót. De az évek múlásával ezt többnyire mindenki kinövi, és legfőképp nem mutogatja ország-világ színe előtt.

A Barbershopera elnevezésű formáció, amely három férfiból és egy nőből áll, persze ettől még hivatkozhat művészi szabadságra, de a nagy presztízsű és a hírnevére kényesen ügyelő BBC számára egyelőre még nem sikerült mentséget találni a csütörtök reggeli baki miatt. A kvartett ugyanis a videóklipjében, melyben a másfél hete anyává vált Kate Middleton házasságát éneklik meg, az egyik újság címoldalán kissé átalakította Vilmos herceg fejét.

A nézők döbbenten bámultak a képernyőre, amikor a reggeli műsorban megjelent a trónörökös, szemüveggel, hetyke bajusszal és kis kecskeszakállal kidekorálva, de nem ez verte ki a biztosítékot: a herceg homlokán egy pénisz ábrája díszelgett. A BBC a klip után szó nélkül folytatta az eredetileg eltervezett műsort, később pedig nyilatkozatban kértek elnézést, amiért nem ellenőrizték a videóklipben szereplő jogsértő tartalmat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.