Meghívás nélkül érkezett a sztár

John Travolta csak úgy beugrott egy ismeretlen pár esküvőjére

John Travolta már nem először csinál ilyet: a vendégsereg és az ifjú pár legnagyobb meglepetésére beállított egy esküvőre. Bár senki sem számított rá, örömmel perdültek vele táncra.

2013.06.07 08:36ma.hu / MTI
Fotó: MTI

Igaz, hogy nem kapott meghívót, ki mégse dobták az esküvőről John Travoltát, aki úgy állított be a mulatságra, hogy az ifjú párt is mindössze néhány órája ismerte. A hollywoodi színész előző nap találkozott az ismeretlen párral egy bárban, ahol szóba elegyedtek és a szerelmesek elmesélték, hogy másnap esküsznek - közben elkottyantották a helyszínt és a pontos időpontot is.

Nagy volt a meglepetés, amikor másnap a templomban megjelent John Travolta, igaz, nem épp alkalomhoz illő öltözetben, mert csak farmert és pólót húzott, meg egy baseballsapkát viselt a fején, a díszes vendégsereg azonban mégse szólta meg a "laza" külsőt. Az amerikai Georgia államban történt váratlan esetről több tengerentúli sajtóorgánum is beszámolt.

A Travoltát jól ismerők számára nem okozott nagy meglepetést a sztár rögtönzött beugrása. Négy évvel ezelőtt egy interjúban mesélte el, hogy kollégájával, a nagy mókamester hírében álló Robin Williamsszel a hetvenes években Santa Barbarában csapódtak egy ugyancsak ismeretlen pár esküvői társaságához.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.