Szombat esti láz a Szombat esti lázban

Képek - John Travolta rongylábát ölti magára Istenes Bence

Diszkó-lázban ég Istenes Bence! A fiatal műsorvezető csillogó lakkcipőt, trapéznadrágot és napszemüveget öltött magára, hogy John Travolta bőrébe bújva megidézze a legendás Szombat Esti láz című film hangulatát.

Istenes Bence John Travoltává alakult át képgaléria

2013.02.20 10:29ma.hu

Az RTL II Szombat esti láz című műsorában Südi Iringó partnereként láthatjuk majd hétről hétre Istenes Bencét, aki az egyik barátságos budai kávézóban tartott fotózáson magabiztosan mozgott fehér öltönyében és szó szerint a fellegekben járt. A műsorvezető úgy döntött, a megmérettetésre készülve nem csak lépéseket les el a rongylábáról elhíresült John Travoltától, hanem stílusában is újra életre kelti a ’70-es évek diszkósztárját, Tony Manerót.

A legendás karakter jelmezét Bence közösségi oldalának rajongói kedvéért öltötte magára, akikkel korlátlanul tartja a kapcsolatot.

Korábban sosem táncoltam, nem vagyok egy különösebb tehetség. Az iskolai szalagavatón, amikor anyukám meglátta, hogy a keringőnél az első sorban állok, azt tanácsolta, hogy inkább menjek hátrébb. A diszkóban bezzeg minden alkalommal felkarcoltam a parkettet” – elevenítette fel emlékeit Bence nevetve.

Fotó: Redlemon (A galériához KATT a képre!)


A műsor miatt most az egész életem a tánc körül forog. Inspirációnak megnéztem a legendás Saturday Night Fever című filmet és rájöttem, hogy Travolta hatalmas figura. Ez adta az ötletet, hogy a Facebook követőimnek készüljek egy meglepetéssel. Nagyon fontosak számomra a rajongók, igyekszem velük közvetlen kapcsolatot kialakítani.

Az okostelefonommal úgyis folyton a közösségi portálon lógok és korlátlanul facebookozom. A barátaim ugratnak is vele, hogy teljesen függő vagyok
” – tette hozzá a fiatal műsorvezető.

A lehengerlő külső tehát már adott, ahogy a profi táncpartner is: néhány jól eltalált csípőringás, két-három sasszé, és kiderül, hogy révbe ér-e Iringó és Bence párosa.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.