Túl sokat látják együtt a két fiatalt

Ördög Nóri és Istenes Bence egy pár lesznek?

Feltűnően gyakran fordul meg az X-Faktor válogatóján egymás mellett Ördög Nóri és Istenes Bence, ebből pedig a legtöbben csak egyetlen dologra tudnak következtetni.

2011.07.21 16:39ma.hu

Hivatalos helyről még nem erősítették meg a gyanút, de egyesek szerint feltűnően sokat sündörög az X-Faktor válogatójának - és persze Ördög Nórinak - a közelében Istenes Bence. Ebből pedig csak egyvalamire lehet következtetni: lehetséges, hogy ő lesz az egyelőre kérdőjeles társműsorvezető.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Az ifjú titánnal a tévénézők a ValóVilág délutáni háttérműsorában, a NekedValóban ismerkedhettek meg, ami azt jelenti, hogy az élő közvetítések sem fognak ki rajta, korban is közel állnak egymáshoz, tehát több szempontból ideális választás lenne.

Ám Bence nem tud róla, hogy az RTL Klubnak ilyen jellegű tervei lennének vele. Igaz, azt sem magyarázta meg, hogy akkor csak a puszta kíváncsiság vezeti-e őt a válogatókra, illetve ez esetben miért nincsenek más potenciális műsorvezetők ugyanannyit arrafelé, mint ő. Csak annyit árult el az Új Ásznak, hogy a csatorna a nyári szünet után szeptembertől ismét számít rá, egy egyelőre ismeretlen feladattal.

Ugyanakkor hozzátette, hízelgőnek találná, ha a vezetőség úgy vélné, megérett egy ekkora feladatra, hisz a hosszútávú álmai között szerepel egy közös munka Ördög Nórival. A tehetségkutatóról viszont az a véleménye, hogy az RTL Klub szakemberei pontosan tudják, ki milyen feladatra alkalmas, és rájuk bízza annak eldöntését is, hogy késznek látják-e erre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.