30 év kellett az újabb duetthez

John Travolta és Olivia Newton-John újra együtt!

Több mint 30 évvel világraszóló közös filmsikerük, a Grease - Pomádé után John Travolta és Olivia Newton-John újra együtt énekel, mégpedig egy karácsonyi lemezen, amely november 13-tól lesz kapható.

2012.10.03 12:29MTI

A This Christmas című albumot a Universal Music Enterprises adja ki. John Travolta és partnere mellett olyan nevek szerepelnek az előadók listáján, mint Barbra Streisand, Tony Bennett, James Taylor, Chick Corea, Kenny G és Cliff Richard.

A Grease egykori főszereplői az I Think You Might Like It című számot éneklik együtt a lemezen. A dal egyfajta "folytatása" a musical egyik legsikeresebb betétjének, a You're the One That I Want címűnek. A szerző ezúttal is ugyanaz: John Farrar.

"Tökéletességre törekedtünk" ezzel a dallal - mondta Travolta, míg az ausztrál énekes-színésznő a korábbi nagy siker jelentőségét emelte ki pályafutásukban. "Ha nem lett volna az a szám, nem lennénk most itt több mint harminc év múltán" - fogalmazott Olivia Newton-John.

A Grease 1978-ban indult hódító útjára, Danny Zuko (Travolta) és Sandy Olsen (Newton-John) középiskolás szerelmének sztorija azóta is nagy siker. A novemberben megjelenő és 13,99 dollárért kapható karácsonyi album borítóján a két színész látható.

A lemezen összesen 13 dal szerepel, a bevételeket a Travolta elhunyt fiának nevét viselő alapítvány, a Jett Travolta Foundation, illetve az Olivia Newton-John által fémjelzett melbourne-i rákközpont kapja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.