Tüdőrák vitte el a szexi barna lányt

Elhunyt a Grease gyönyörű sztárja

63 éves korában tüdőrák miatt elhunyt a Grease színésznője, Annette Charles. A betegséget csak néhány hónapja fedezték fel nála, de már menthetetlen volt.

2011.08.05 15:36ma.hu

A tüdőrákba és annak szövődményeibe halt bele 63 éves korában a Grease sztárja, Annette Charles, aki a gátlástalan, ámde szexi és belevaló barna lányt alakította a kultikussá vált filmben.

A színésznőnél csak néhány hónapja diagnosztizálták a halálos kórt, de állapota addigra már annyira előrehaladott volt, hogy életét nem tudták az orvosok sem megmenteni. "Annette-nek légzési nehézségei kezdődtek nemrég, akkor ment el orvoshoz - ám ott megtudta, hogy az egyik tüdejét daganat támadta meg" - mondta el a TMZ magazinnak az egyik közeli hozzátartozója.

A sztár élete első filmszerepét 1968-ban játszotta egy tévéshow-ban, később pedig számtalan híres sorozatban tűnt fel, mint például a Bionika, a Magnum, vagy az Atlantiszi emberben Patrick Duffy oldalán. Ennek ellenére neve hallatán mindenkinek a híres Grease című darab jut eszébe, benne a híres iskolai táncverseny-jelenettel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.