Él Olivia Newton-John eltűnt párja?

Döbbenetes dráma: A Grease sztárjának kedvese azt akarta, higgyék halottnak!

Közel öt éve már, hogy újraházasodott Olivia Newton-John, miután feladta kedvese, Patrick McDermott keresését - A férfinak nyoma veszett 2005 júniusában, mindenki halottnak hitte. A hírek szerint azonban életben van!

Olivia Newton-John régen és ma... képgaléria

2009.01.29 12:00ma.hu - Fotó: celebamour.com

Igazi dráma zajlik a Grease emlékezetes Sandy-jének életében! Olivia Newton-John, öt évvel új házasságkötése után arról értesült a nyomozóktól, hogy egykori párja, a halottnak hitt Patrick McDermott mégis él.

A férfi még 2005 nyarán tűnt el egy hajóról Kalifornia partjainál, így mindenki úgy vélte, belefulladhatott a tengerbe.

A kitartó nyomozók azonban nem adták fel a keresését - főleg, mert kiderült egy érdekes részlet az eltűnés előtti időszakból. Patrick McDermott ugyanis csődbe ment.

Olivia Newton-John jelenlegi férje John Easterling

A nyomozók létrehoztak egy honlapot az interneten, findpatrickmcdermott.com címen, s figyelték, hogy kik lépnek be az oldalra.

Egy olyan embert is kiszúrtak, aki hajóról használja az oldalt, a vízi jármű pedig Mexikó és Amerika partjainál közlekedik.

McDermott állítólag álnevet vett fel, észrevétlen akar maradni, folyamatosan hajózik.

Ha ugyanis nem találják meg, busás tartozásait sem kell kifizetnie, a fia pedig felveheti a több mint 150 ezer dolláros biztosítási összeget...

A nyomozók szerint közel húsz tanú van arra, hogy Olivia Newton-John egykori párja mutatkozott az emberek között is Mexikóban - látták.

A különös eltűnési ügyet hamarosan egy show keretében is tárgyalják a televízióban, melynek vendége lesz természetesen a Grease ausztrál sztárja is, aki egyébként jelenleg az Amazon Herb Company alapítójának és igazgatójának, John Easterling-nek a felesége.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.