Életműdíjat is kap az amerikai sztár

John Travolta díszvendégeskedik a Zürichi Filmfesztiválon

A Zürichi Filmfesztivál szervezőinek bejelentése szerint az idei szemle díszvendége az amerikai színész, John Travolta lesz, aki nemcsak a puszta megjelenésével emeli a rendezvény fényét.

2012.08.15 08:29MTI

John Travolta lesz a rangos Zürichi Nemzetközi Filmfesztivál idei díszvendége - jelentették be a szervezők kedden. Az amerikai színész életműdíjat vehet át a svájci seregszemlén, és a szeptember 20. és 30. között megrendezendő fesztivál nyitó filmjében is látható lesz.

A seregszemle Oliver Stone legújabb, Savages című munkájával veszi kezdetét, amelyben John Travolta egy korrupt drogellenes ügynököt alakít. Az akciókrimiben Taylor Kitsch, Blake Lively, Salma Hayek és Benicio del Toro is játszik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.