Sokan nem lelkesednek érte

Kifütyülik a mozivászonra visszatérő Travoltát?

Annak ellenére, hogy visszatér a filmvászonra, az amerikai sajtó az utóbbi hetekben kizárólag John Travolta amerikai színész magánéletében vájkált - a kímélet minden jele nélkül.

2012.06.18 08:29MTI

A színész az amerikai Kábítószer-ellenes Hivatal korrupt ügynökének szerepét játssza Benicio del Toro és Salma Hayek oldalán a július elején bemutatandó, Savages című Oliver Stone-filmben, amely a helyi marihuána-termesztők és a mexikói drogkartellek háborújáról szól. A karakter ugyanaz a karizmatikus "rosszfiú", amelynek megformálásával Travolta már számos sikert könyvelhetett el magának, habár ebben a filmben nem játszik főszerepet.

Ezen a hétvégén a kétszeres Oscar-jelölt megkezdi a film promócióját bizonyos tévéműsorokban, és egy, a Savages alkotóihoz közelálló, névtelenséget kérő forrás szerint a hírnevének elhomályosodásával küzdő sztár ugyanannyi interjú-felkérést kapott, mint kollégái.

Fotó: travolta.com

Travoltának ez az első filmje 2010 óta, amikor két masszőr is szexuális zaklatással vádolta meg. A gyanúsítások tisztázódtak, miután a színész ügyvédje az egyik névtelen vádló állítását megcáfolta, mivel kiderítette, hogy a vallomás szerinti időpontban Travolta az ország egy másik pontján tartózkodott. A média ennek ellenére nem tudott betelni a sztorival, számos további híresztelés terjed szexuális életéről azóta is.

Robert Marich, a Marketing to Moviegoers (Mozibajárók marketingje) című könyv szerzője szerint azonban nem valószínű, hogy a sajtóhadjárat nem okozhat gondot sem a filmnek, sem a színész hírnevének. "Ezekben a helyzetekben a közönség nagyon megbocsátó a sztárokkal szemben. Nem látok semmiféle negatív reakciót" - mondta az AP hírügynökségnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.