Visszavonta a feljelentést az első masszőr

"Bocs, tévedtem" - Travolta egyik vádlója visszalépett

Visszavonta az első számú masszőr a Travolta ellen indított bírósági keresetét, miután kiderült, hogy hitelt érdemlően tudja a sztár bizonyítani: a kérdéses időpontban nem tartózkodott abban a szállodában, ahol a feljelentés szerint a zaklatás történt.

2012.05.17 14:29MTI

Visszavonta bírósági keresetét a John Travoltát szexuális zaklatással megvádoló két masszőr egyike. Az anonimitást kérő, és ezért a bírósági dokumentumokban 1-es számú John Doe néven emlegetett masszőr a közelmúltban kétmillió dolláros kártérítési pert indított a színész ellen azt állítva, hogy Travolta januárban egy Beverly Hills-i szálloda szobájában molesztálta őt.

Fotó: MTI

A felperes most mégis visszavonta keresetét a Los Angeles-i szövetségi bíróságról, miután kiderült, hogy Travolta ügyvédei fotókkal és számlákkal tudják igazolni: a sztár a jelzett időpontban New Yorkban tartózkodott. A férfi a múlt héten azzal mentegetőzött, hogy összekeverte a dátumokat. "A keresetet visszavontuk, de ez nem azt jelenti, hogy nem adjuk be újra" - közölte Okorie Okorocha, a felperes ügyvédje.

Egyúttal bejelentette, hogy továbbra is képviseli az ügyben 2-es számú John Doe-ként jegyzett másik panaszos masszőrt, aki ugyancsak szexuális zaklatással vádolja a Grease sztárját.

A második felperes beadványában azt állította, hogy Travolta január 28-án egy atlantai hotelben akarta kihasználni a helyzetet, amikor szobájába rendelte masszázsra. Martin Singer, az 58 éves színész ügyvédje hevesen tagadta a vádakat, "abszurdnak és nevetségesnek" bélyegezve azokat. Mint kijelentette: ahogy ügyfele az első felperessel szemben diadalmaskodott, úgy győzedelmeskedik majd a másodikkal szemben is, és bárki ellen, aki alaptalan vádakkal áll elő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.