Gotti neje szerint nem baj, ha homoszexuális

Gengszterözvegy védi Travoltát: "Na és, ha meleg?"

Két szállodai masszőr is zaklatással vádolta meg a közelmúltban John Travoltát, ráadásul az egykor népszerű színészről nem először merül fel a gyanú, hogy a saját neméhez vonzódik.

2012.05.16 10:29ma.hu

Valószínűleg nem áll annak a listának az élén Victoria Gotti, amelyet John Travolta állítana össze a számára előnyös támogatókról, de talán a szándék fontosabb, mint maga a személy. A hírhedt New York-i gengsztervezér, John Gotti özvegye ugyanis kiállt az 58 éves színész mellett, akit nemrégiben két szállodai masszőr is azzal vádolt meg, hogy kikezdett velük. A két fiatalemberhez egy tengerjáró hajó alkalmazottja is csatlakozott, ugyancsak homoszexualitással és zaklatással vádolva a sztárt.

Fotó: MTI

Gotti özvegye mindazonáltal nem véletlenül bukkant fel Travolta közelében: az egykori rongylábú színész alakítja a híres maffiavezért a róla készülő akciófilmben. Victoria Gotti szerint egy színész teljesítményének megítélésében a legkevésbé sem számít, hogy homo- vagy heteroszexuális-e. "Ki a frászt érdekel?!" - vetette oda a sajtó munkatársainak, igaz, eredetileg ennél erősebb kifejezést használva. "Attól kevésbé lesz csodás emberi lény? Bármi is legyen az igazság, tartsák tiszteletben azt!" - kérte.

A Gotti klán többi tagja már nem ennyire megengedő, Frank Gallano szerint például amíg Travolta nem tisztázza magát a vádak alól, addig nem játszhatja el hitelesen Gotti figuráját. A család közeli barátja úgy véli, egy meleg színésztől nem hihető, amikor a klán fejeként keményen próbál elbeszélgetni a Gambino család vezetőjével.

Travolta a botrány kirobbanása óta kitartóan bizonygatja, hogy a vádak hamisak, állítása szerint ő nem molesztálta a masszőröket és nem is maszturbált előttük. A gengszterről szóló filmet év végétől tervezik forgatni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.