Angelina Jolie után a táncoslábú kedve is megjött

Népszerű lett Bosznia: Travolta is ott forgatna

Úgy látszik, Angelina Jolie ténykedése jót tett a bosnyák filmiparnak: a napokban nyilvánosság elé kerülő alkotás után John Travolta is Boszniában keres forgatási helyszínt.

2011.12.15 12:29MTI

Villámlátogatásra Boszniába érkezett John Travolta amerikai színész, hogy -állítása szerint - felderítse a terepet legújabb filmjének januárban megkezdődő munkálatai előtt. A Grease és a Ponyvaregény című klasszikusok sztárja autóval hajtott Szarajevóba Zágrábból, ahol pár órával korábban egy magánrepülőgéppel landolt - közölte a szarajevói Dnevni Avaz című napilap internetes portálja.

Fotó: Famous Wallpapers

"Az új filmem miatt vagyok itt" - árulta el a színész a helyi újságíróknak. A Mark Steven Johnson rendező által jegyzett Killing Season (Gyilkos évszak) című akciófilmnek Travolta és Robert De Niro lesznek a főszereplői. A forgatási munkálatok várhatóan jövő év január 16-án kezdődnek.

A történetben De Niro egy amerikai veteránt alakít, aki leszerelése után az észak-amerikai Appalache-hegység erdőségébe költözik, egy kunyhóba. Egy nap váratlan látogató érkezik: egy európai turista, akit Travolta alakít. A két férfi között barátság szövődik, ám a turistáról kiderül, hogy valójában egy volt szerb katona, aki bosszút forral.

2010-ben Angelina Jolie hollywoodi színésznő is Boszniában forgatta le az In the Land of Blood and Honey (A vér és méz földjén) című filmjének egy részét. A december elején New Yorkban debütált dráma - a sztár első rendezése - egy szerb férfi és egy bosnyák nő szerelmének történetét mutatja be a boszniai háború (1992-1995) előestéjén és azt követően.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.