A rongylábú sztárt a hite segíti át a nehézségeken

Travolta házasságát a szcientológia menti meg

"A kommunikáció a legfontosabb, de a közösség segít abban, hogy fenn tudjuk tartani a házasságunk" - vallott néhány napja John Travolta a máig vitatott szcientológiai elvekről.

John Travolta, a várandós Kelly Preston és lányuk, Ella képgaléria

2011.06.27 15:29ma.hu

Húsz év házasság után is boldog és kiegyensúlyozott John Travolta kapcsolata a feleségével, Kelly Prestonnal, aminek titkáról nemrégiben az Extra magazinnak mesélt. Úgy véli, annak köszönhetik a harmóniát, hogy tagjai a szcientológiai egyháznak, mert mint mondta, a közösség nagyon sokat segít a problémák leküzdésében.

A valamikor rongylábú színész kifejtette, hogy a házasság fenntartása mindig közös munkát igényel, de a romantika mellett a hitnek is nagyon nagy szerepe van. "A kommunikáció a legfontosabb, de a gyülekezet segít, hogy fenntartsuk a jó kapcsolatot" - fogalmazott az 57 éves színész.

"Ha valamilyen vitánk támad, azt mindig rendezni tudjuk, és ha nem így tennénk, megkopna a varázs" - vallotta be Travolta, aki 1991-ben vette feleségül Kellyt. Három gyermekük született, Jett súlyos genetikai rendellenesség miatt 2009-ben életét vesztette, Ella Bleu lányuk idén 10 éves, és 2010 novemberében látta meg a napvilágot Benjamin fiuk.

Utóbbi már a szcientológia szabályai szerint jött a világra, úgynevezett csendes szülés során, amikor az anyának vajúdás közben sem szabad hangokat kiadnia, de nem szólhat zene és nem is beszélgethet sem ő, sem a szülésben segítő személyzet a szobában. Az egyház tanításai szerint ugyanis a hangok csak megzavarnák a születendő új lélek békéjét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.