Némán kell szülnie Kelly Prestonnak

John Travolta felesége szcientológusan szül

Napok vannak hátra John Travolta és felesége harmadik gyermekének születéséig, amit a házaspár minden részletre kiterjedően megtervezett.

Kelly Preston hatalmas pocakkal a vörös szőnyegen! képgaléria

2010.10.29 08:29ma.hu

John Travolta és felesége közel két éve, egy szilveszteri nyaraláson veszítette el 15 éves, születése óta autista fiát, aki máig vitatott körülmények között rosszul lett a bahama-szigeteki szálloda fürdőszobájában, és életét már a kiérkező mentősök sem tudták megmenteni.

A házaspár Jett gyászolásának letelte után úgy döntött, fájdalmukra egy újabb kisbaba hozhat csak enyhülést, így nem sokkal később boldogan jelentették be a világ színe előtt, hogy Kelly Preston újra, immár harmadszor gyermeket vár. A szülés időpontja már nagyon közel van, a hírek szerint Travolta feleségénél bármelyik napon megindulhat.

A színész és felesége régóta tagja a szcientológiai egyháznak, így nem volt kérdés, hogy maga a szülés is annak szabályai szerint fog zajlani, vagyis Kelly némán fogja világra hozni a kisfiát.

A boldog szülők (Fotó: Ivillage)

A vallás értelmében az újszülött tudatalattijára minden hat, ami a születés közben éri, így a különböző hangok is. A szabályok alapján a csecsemőkre károsan hat az anya jajgatása, mert ezzel „engram”-élményeket kap és ez olyan károsan hat rá, hogy egész életét tönkreteheti.

Ugyanezen okból egyéb hang sem hallatszódhat a vajúdás közben, nem szólhat például zene, és nem lehet beszélgetni a vajúdó nőnek, mert sosem lehet tudni, mit hall a baba a világra jötte előtti percekben vagy órákban.

Hatalmasra nőtt Kelly Preston melle!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.