Hamarosan érkezik a sztár csemete

Bájos képek - Hatalmas pocakja van Travolta feleségének!

Nagyon bájos volt Kelly Preston, amikor megjelent új filmje premierjén a torontói filmfesztiválon - John Travolta neje hamarosan szülni fog.

Kelly Preston hatalmas pocakkal a vörös szőnyegen! képgaléria

2010.09.23 06:29ma.hu

Teljesült a sztárpár álma, amikor kiderült, a 47 éves Kelly Preston-nak valóban sikerült teherbe esnie, ráadásul kisfiút hord a szíve alatt.

John Travolta
és családja két évvel ezelőtt nagy csapást vészelt át: elveszítették 16 éves fiukat, Jett-et, aki Kawasaki-szindrómában szenvedett, és bahamai vakációjukon - éppen nem sokkal az újévezés után - rosszul lett a hotel fürdőszobájában.

További képek Travoltáékról! - Kelly és John ma is szerelmesek

A színészt különösen lesújtotta a tragédia, imádta Jett-et - sokáig úgy tűnt, búskomorságán már semmi sem segíthet, nagyon aggódott miatta a családja és barátai is.

Pár hónapja azonban újra megjelent Kelly és John nyilvános rendezvényeken, tízéves kislányukkal, Ella Bleu-vel. Nemsokára bejelentették, túl vannak a nehezén és szeretnének újabb gyermeket.

Kelly Preston terhességének híre május közepén lett hivatalos, s azóta az is kiderült, hogy kisfiút vár a színész páros. Hogy pontosan mikor érkezik a baba, azt nem árulták el.

Kelly azonban a minap nagyon csinosan és hatalmas pocakkal jelent meg a torontói filmfesztiválon - a jelek szerint nem lehet már messze a szülés ideje.

A színésznő a Casino Jack című film bemutatója miatt jelent meg a rendezvényen, és a People magazinnak elmondta, szerencsére igen könnyű terhessége van, eddig semmi probléma nem adódott, a reggeli rosszullétek is elkerülték őt.

Kelly szerint gyorsan elteltek a terhesség hónapjai. Most mindannyian nagyon várják a picit, lányuk, Ella pedig különösen izgatott.

Fura pletyka: férfiakkal is volt kapcsolata Travoltának?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.