Csak 10 percre hagyta magára a kocsit

Lóvá tették Travolta autóját

Meglovasították John Travolta veterán autóját, amit a színész állítása szerint mindössze 10 percre hagyott ott egy kaliforniai parkolóban. Épp egy másik autót készült megvenni.

2011.09.20 13:29ma.hu

Saját bevallása szerint mindössze tíz percre ugrott be egy Santa Monica-i autókereskedőhöz John Travolta, ennyi időre hagyta magára veterán, 1970-es Mercedesét, ám visszatérve a parkolóhoz már csak a hűlt helyét találta a kocsinak. A színész azonnal visszament a Jaguar-kereskedőhöz, ahol előzőleg nézelődött, és ott várta meg a rendőrséget, hogy megtehesse a feljelentést.

John Travolta feleségével, Kelly Prestonnal

A TMZ internetes lap szerint egyelőre nincsenek gyanúsítottak és tanúkat sem sikerült találni a környéken.

Az 57 éves színész nagy rajongója az autóknak, szép gyűjteménye is van belőlük, köztük egy Rolls Royce-szal, egy Jaguar XJ6-tal és több veterán Forddal. Négy évvel ezelőtt így fogalmazott: "Van egy 55-ös, egy 56-os és egy 57-es Thunderbirdöm a hagyományos nagy amerikai Fordok közül. Imádom azt, amilyen sebességet és távolságokat lehet elérni ilyen stílusban! De nem használom hosszú utakra ezeket, csak élvezem, hogy néha vezethetem."

Az egyik leghíresebb szerepében, a számára világhírt hozó Grease-ben Danny Zukoként is egy 1948-as Fordban ülve csap össze az ellenséges Skorpiók bandavezérével. Magánemberként azonban nemcsak a földi száguldásért rajong, hanem szenvedélyes pilóta is, 1974 óta hivatalos pilótaengedélye van és tulajdonosa egy 707-es Boeingnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.