Carrie Fisher elszólta magát a Grease sztárjáról

Képek - "Nem értjük, miért okoz gondot Travoltának, hogy meleg"

A Csillagok háborújának sztárja elkottyantott egy meglehetősen kínos dolgot John Travoltáról - kínosnak azért kínos, mert maga a színész sosem rukkolt elő ilyen bejelentéssel...

A népszerű színész, John Travolta képekben képgaléria

2010.12.13 11:29ma.hu - Fotó: Wenn

Carrie Fisher alaposan elszólta magát - a Csillagok háborújában Leia hercegnőt alakító színésznőt arról kérdezték, csatlakozna-e a Grease sztárjához, aki perelni készül azért, mert az egyik bulvárlap homoszexuálisnak tüntette fel.

Travolta és a felesége, Kelly Preston

Az Advocate magazinban Carrie egy szuszra kivágta, hogy őket nem zavarja John Travolta melegsége.

Még azt is hozzátette, hogy ő sosem értette, John-t miért zavarja mindez, hiszen ők ezt mind tudják és nem foglalkoztatja őket.

A tagadással csak ront a helyzetén - szögezte le Carrie Fisher, aki sajnálatosnak nevezte, hogy Travoltának problémát okoz ez a dolog.

John Travolta egyébként november végén ismét apa lett.

Felesége, Kelly Preston színésznő életet adott harmadik gyermeküknek, aki kisfiú, és egyedül maradt kislányuk, Ella Bleu mellé csatlakozott. Travoltáék idősebb fia, Jett ugyanis tavalyelőtt 16 évesen elhunyt.

A kamasz Kawasaki-szindrómában szenvedett, egy roham következtében halt meg a család bahamai vakációján.

Hazarepült gyermeke születésére John Travolta

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.