John Doe II. is visszavonta a feljelentést

A második masszőr is meghátrált Travolta előtt

Egyelőre fellélegezhet John Travolta, aki ellen a második masszőr is visszavonta a szexuális zaklatásról szóló vádat. Az első feljelentő már a hét elején visszakozott.

2012.05.18 12:29ma.hu

Eltűnt John Travolta feje fölül Damoklész mindkét kardja, miután csütörtökön a második, csak John Doe-ként emlegetett ismeretlen nevű masszőr is visszavonta a színésszel szembeni zaklatási vádat. Az egyes számú John Doe már hétfőn jelezte, hogy nem tartja fenn az eredeti vádat.

A két masszőr egymástól függetlenül tett feljelentést a sztár ellen, mindketten azt állították, hogy egy-egy szállodai tartózkodása idején John Travolta a lakosztályába hívatta őket, ahol szexuálisan zaklatta őket, a masszázsnál több szolgáltatást kérve, egyikük még hozzátette, hogy Travolta a szeme láttára kezdett maszturbálni. Az első vád akkor vált hiteltelenné, amikor a színész számlákkal és egyéb iratokkal bizonyította kétséget kizáróan, hogy a feljelentésben szereplő időben nem tartózkodott a nevezett Los Angeles-i szállodában.

A feljelentő eredetileg kétmillió dolláros kártérítést követelt a színésztől. Az 58 éves sztár ügyvédje akkor közölte: minden hamis és alaptalan váddal szembe fognak szállni, de a csütörtöki visszavonás után már a második ügy sem fog eljutni a bírósági szakaszba. Véglegesen azonban mégsem lélegezhet fel a híresség, mert a mindkét masszőrt képviselő Gloria Allred sztárügyvéd közölte: egy másik bíróságon újra be fogják nyújtani a vádakat.

Az nem derült ki, hogy a kettes számú John Doe miért gondolta meg magát csütörtökre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.