Törött orral végezte a menyasszony húga

Bunyóval zárult az esküvő: egy darab csirke tehet róla

Katasztrófába torkollt az esküvő, az egyenleg jó néhány kék és zöld folt, no meg egy törött orr, utóbbi épp a menyasszony húgáé. A csetepatéhoz tíz rendőrautót kellett küldeni, a parkoló harctérré változott.

2013.07.15 10:05ma.hu

Két óriási fekete folt éktelenkedik a szeme körül és az orra is eltört a menyasszony húgának, amikor az esküvőn verekedés tört ki - a jelenlévők beszámolói szerint egy darab csirkén vesztek össze. A 29 éves Krystel Colemant a saját nagybátyja vágta orrba, amikor a büféasztalnál sorban állva szóváltás alakult ki néhány vendég között. A vőlegény, Ben Smethurst elmondta, hogy a bátyja épp egy darab csirkehúst akart elvenni a 11 éves fiának, amikor az 53 éves Curt Hugnes - a menyasszony nagybátyja - úgy ítélte meg, a férfi tolakszik és durván rászólt, kövér disznónak titulálva.

A vőlegény bátyja, Danny csak annyit mondott, hogy nem kellene ilyen stílusban beszélni, de Curt annyira felhúzta magát a szóváltáson, hogy az este további részét teljesen tönkretette, semmi nem tetszett neki és mindenbe belekötött. Az igazi baj azonban akkor következett be, amikor eljött a távozás ideje: a férfi megjegyezte, hogy ennyire vacak esküvőn még életében nem járt és az étel is pocsék volt. Danny ismét csitítani próbálta a férfit, aki ekkor behúzott egyet a vőlegény testvérének.

Fotó: freedigitalphotos.net

Ekkor lépett színre az örömanya, aki annyit kért, hogy ne tegyék tönkre a lánya esküvőjét, a következő ütés ezután egyenesen az ő orrán landolt, a közbelépő kisebbik lány pedig már eszméletlenül terült el a földön, amikor a nem túl kedves rokon őt is megküldte egy ökölcsapással. Mintegy 20 percig feküdt ájultan a mosdó padlóján, ahova bevitték, ott tért magához, később a menyasszony - aki mellesleg 8 hónapos terhes - vitte a kórházba.

Közben a parkolóban már 5-6 férfi verekedett, őket a kiérkező rendőrök fékezték meg, a balhét kirobbantó férfit pedig előzetes letartóztatásba helyezték és csak az óvadék kifizetése után engedték szabadon, hogy ne a rácsok mögött várja a további vizsgálatokat - írta a Daily Mail című brit lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.